1000 Adet Toptan Bez Çanta

1000 adet toptan bez çanta ile firmanızın reklam ve tanıtım ihtiyaçlarını minimum giderle karşılayabilirsiniz. Bez çantalar hem dayanıklı hem kullanışlı hem de doğa dostu malzemeden üretilmiştir. İşletmenizin reklamını yaparken aynı zamanda doğaya ve çevreye karşı duyarlılığınızı da göstermiş olursunuz.

1000 adet toptan bez çanta alırken Mag Çanta’nın rakipsiz fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Baskısız ham bez çanta ya da toptan tela çanta seçeneklerimizden birini seçebilir, dilerseniz logo ve slogan baskılarını da içeren paketlerimizle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

1000 Adet Toptan Bez Çanta Avantajları

Mag Çanta’dan alacağınız 1000 adet toptan bez çanta sayesinde rakip işletmelerle farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Naylon poşetler doğada çok uzun sürelerde çözündükleri için çevreye zararlıdır. Toplumda bu konuda farkındalık oluşmaya başlamış ve insanların çoğu artık alışverişlerinde bile bez çanta kullanmayı tercih etmeye başlamıştır. Özellikle nonwoven tela çantalar bu anlamda oldukça talep görmektedir.

Promosyon amaçlı bez çantalarla;

  • Daha az reklam gideriyle daha çok insana ulaşabilirsiniz.
  • Çevre dostu işletme imajınızı güçlendirerek toplumsal farkındalığa katkıda bulunabilirsiniz.
  • Toptan çanta alımlarının uygun fiyatlarından faydalanabilirsiniz.
  • Müşteri sadakatini ve marka bilinirliğini arttırabilirsiniz.

Toptan Tela Çanta

Tela çanta imalatı sırasında doğaya zarar verecek herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Ayrıca geri dönüşüme de uygun materyaller kullanılmaktadır.

Tela çantaların özellikleri şunlardır:

  • Islak ya da kuru temizlemeye tabi tutulabilirler.
  • Alerjik malzeme içermez.
  • Bakterilerin barınmasına izin vermez.
  • Tüylenme, pamuklanma gibi durumlara sebebiyet vermez.
  • Aşınmaya karşı dayanıklıdır.
  • Tela malzemenin özellikleri sayesinde şekli bozulmaz.
  • Buruşmaz ve kırışmaz.

Tela çantalar genelde laminasyon adı verilen bir işlemle güçlendirilerek üretilirler. Laminasyon işlemi sayesinde çantanın dayanıklılığı artar. Ayrıca, üzerine uygulanan baskının daha uzun süre dayanmasına da yardımcı olur.

Bez çanta Ankara ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçip fiyat ve malzeme konusunda ayrıntılı bilgi talep edebilirsiniz.

Bez Çanta Ankara

Mag Çanta, 10 yıla yakın süredir nonwoven çanta, bez torba, tela çanta, elbise kılıfı gibi promosyon ürünlerin üretimini yapmaktadır. Kurulduğu günden beri temel ilkesi doğaya ve çevreye duyarlı ürünler üretmektir.

Siz de Türk Traktör, TOBB, TAI gibi ulusal düzeyde prestijli markalarla; UNICEF, Türkiye Kızılay Derneği gibi kurumlarla ve çeşitli belediyeler, dernek ve vakıflarla çalışmalarını yürüten Mag Çanta ile çalışmak ve marka değerinizi arttırmak istiyorsanız hemen bizi arayın!

Dikkatinizi Çekebilecek
Diğer Yazılar
Size nasıl yardımcı
olabiliriz?

Üretimlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgilendirme almak için lütfen Mag Çanta iletişim kanallarından bizimle iletişime geçiniz.