Kanvas Bez Çantalar; sağlam ve dayanıklı kumaşlar kullanılarak üretilmektedir. Günümüzde promosyon sektöründe karşımıza çıkmaktadır. Kanvas çantalar genellikle ayaklı reklam ürünüdür. Üzerine baskı yapıldığı zaman ilgi çekmesinden dolayı fuarlarda, açılışlarda ve seminerlerde tercih edilmektedir.

Kanvas Bez Çantalar; ham bez çantalara göre daha kalın olan bu çantalar dayanıklılığı ile müşterileri memnun etmektedir. Sık dokuma sayesinde kısa sürede yıpranma ve sökülme yapmaz. Bu kumaşlar %100 pamuktan üretildiği için tamamen doğal ve organik yapıya sahiplerdir. Ön planda olmasının sebebi ise diğer Kanvas Bez Çantalar göre daha dayanıklıdır.

Kanvas Bez Çantalar

Doğal ve çevreci olmasıyla beraber kadınların ilgisini çekmiştir. Sağlık açısından plastik poşetlere ve çantalara göre daha sağlıklı bir çanta modelidir. Bez çantalar üzerlerine yapılan baskılar ile kadınların ilgisini çekmektedir. Farklı renk ve modelleri ile kıyafetlere kombin yapılabilmesi en güzel özelliklerinden birisidir. Son zamanlarda parti ve etkinliklerde kullanılması büyük ilgi çekmektedir.

Sadece reklam amacı ile üretilmeyen bu çantalar, günlük hayatımızda da farklı baskı ve modelleri karşımıza çıkmaktadır. Kadınlar için renkli baskılar dikkat çekicidir. Bu yüzden çoğu kadın kanvas bez çanta çantaları tercih etmektedir. Kullanım alanları birçok yerde mevcuttur. Plajda vakit geçirecekseniz eğer plaj çantası modelini kullanabilirsiniz. Market de alışveriş sırasında kullanabilirsiniz. Özellikle dayanıklılığı sebebiyle rahat alışveriş yapmanızı sağlamaktadır. Farklı modellere sahip olan bu çantalar makyaj malzemesi çantası, el çantası, alışveriş çantası gibi farklı kullanım alanlarına sahiptir.

Baskısız modelleri kaliteli bir görünüme sahip fakat baskılı kanvas çantalara farklı bir görünüm katmaktadır. Her mevsim kadınların kullanabileceği çantalar üretilmektedir. Kadınların istekleri doğrultusunda üretimi yapılabilmektedir. Farklı renk seçenekleri mevcuttur. Toptan alışverişlerinizde ise daha uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz bir çanta modelidir.

Kanvas Çanta Modelleri

Son günlerde kadınlar ve firmalar tarafından beğenilen çantaların üretimi hızlı bir şekilde devam etmektedir. Günümüzde renkli ve farklı kalıplar kullanılarak kesilen kanvas çantaları kullanan insan sayıları yükselmektedir. Farklı baskı çeşitleri sunan üreticiler kullanıcıların ilgisini çekmiş durumda. Baskılar çantanın renklerine ya da kullanıcının isteklerine göre değişiklik gösterir. Tek renkli baskılar ve çift renkli baskılar olarak ikiye ayrılır. Tek renkli baskılar genelde serigrafi baskı adı verilen baskı şekli ile uygulanır. Bu baskı çeşidi 4-6 renk arası uygulanmaktadır. Tabi maliyeti renk sayısı artmasından kaynaklı artış gösterir.

İsteğe bağlı olarak kumaş kalınlığını da değiştirebilirsiniz. Farklı düşüncelere sahip moda ile hareket eden çanta modelleri üretilebilir. Bazı tekstil ürünleri maliyeti düşürmek için toptan üretim yapmaktadır. Beğendiğiniz kanvas ham bez çanta sipariş verebilirsiniz. Bazı standart çanta boyutlarını inceleyelim;

  • 25 cm X 35 cm
  • 30 cm X 35 cm
  • 30 cm X 40 cm
  • 35 cm X 40 cm

Bu boyutlar dışında müşterinin belirlediği ölçülere uygun üretimde yapılmaktadır.

Kanvas Çanta Yapımı

Özelleştirilmiş çantalar genellikle insanların tercihleri ve istekleri ile tasarlanmaktadır. Doğum günlerinde sevdiklerinize hediye alabilirsiniz. İş hayatınızda gerekli yerlerde kullanabilirsiniz. Tasarımlarınız ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tekstil firmalarının sağladığı bu avantaj ile kullanacağınız çantayı siz tasarlayıp severek kullanıyorsunuz. Maksimum taşınabilirlik ve rahatlık sağlayan bu çantalar günümüzde insanların vazgeçilmezi olmaktadır.

Kullanıcılar istedikleri çantayı aramak yerine kendi fikirlerine göre sipariş verip üretim aşamasından sonra sahip olabilirler. Kanvas ve bez çantalar, sektörde kullanılan her baskı teknolojisi ile olumlu sonuçlar verebilecek bir kumaşa sahiptir. Farklı baskı tekniklerinin kullanıldığı üretim tesislerinde çeşitliliğin çok olması müşteriyi memnun etmektedir.

Birçok insanın tercihleri, zevkleri farklı olmaktadır. Bu yüzden özelleştirilmiş çanta üretimi imkânı sunan firmalar tercih edilmektedir. MAG çanta ise bu fırsatı müşterilerine sunmaktadır. Kaliteli işçilik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak üretimini yapan MAG çanta yükselişini tüm dünyaya göstermektedir.

Kanvas Çanta Toptan

Günümüzde kumaş temininin zor olmasından dolayı fiyatlarda belli orantıda yükseliş gözükmektedir. Fakat toptan siparişlerinizde daha uyguna sahip olabilirsiniz. Üretici firma olarak hizmet veren MAG Çantanın ürünlerine siz de sahip olmak için, projelerinize uygun olan çanta modellerimiz hakkında bizi bilgilendirebilirsiniz.

Projelerinizde, çalışmalarınızda, günlük hayatınızda kullanmak istediğiniz çanta modellerine erişmek için MAG Çantanın, seri üretim hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Standart kalıplarla üretilmeyen çantalar kapsamında, size öze olan ölçülerde ve kişiselleştirilebilir tasarımlarda imalatlar yapılmaktadır. Siz de toptan çanta talepleriniz için MAG Çantanın iletişim adreslerinden bize ulaşabilirsiniz ve siparişleriniz hakkındaki detayları ve soruları danışman ekibimize yönlendirebilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilecek
Diğer Yazılar
Size nasıl yardımcı
olabiliriz?

Üretimlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgilendirme almak için lütfen Mag Çanta iletişim kanallarından bizimle iletişime geçiniz.