Atlet poşet farklı kalite, renk ve malzeme seçeneklerinde olabilmektedir. Atlet poşet ne demek? Pratik bir taşıma olanağı sunan, halk arasında hışır ya da ambalaj poşet isimleriyle de bilinen bir poşet türüdür. Çoğunlukla market veya genel alışveriş ürünlerini taşımak için kullanılır.

Atlet poşet ölçüleri farklı firmalara hitap edecek şekilde ayarlanabilmektedir. İstenilen ölçülerde üretilen poşetlerin toptan satımı da oldukça avantajlı olmaktadır. Bu poşet türü ismini, şeklen atlete benzemesinden almaktadır.

Atlet Poşet Fiyatları

Atlet tipi poşetlerin kullanımı oldukça pratiktir. Atlet poşet üretimi firmaların kullanım amaçlarına uygun olacak şekilde farklı ebatlarda gerçekleştirilebilir. Farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalar tarafından kullanılabilse de halk arasında market poşeti olarak bilinmektedir.

Ülkemizde bu poşetler çoğunlukla plastik malzeme kullanılarak üretilmektedir. Plastik poşet imalatı, çevreyi ve doğayı kirleten, oldukça zararlı bir petrol yan ürünü işlemidir. Öyle ki bu poşetlerin doğada kaybolması veya çözünmesi için en az bin yıl geçmesi gerekmektedir. Atlet tipi poşetler plastik haricinde farklı malzemelerden de üretilebilmektedir.

Mag Çanta, doğa dostu ürünler imal etme politikası gereğince atlet tipi poşet ve çantalarını nonwoven tela kumaş kullanarak üretmektedir. Bu, bez malzeme olarak da bilinir. Bu poşetler, doğa dostudur ve %100 geri dönüşümlüdür. Ayrıca oldukça uygun fiyatlıdır. Toptan satışlarda yüksek indirim oranlarıyla doğaya dost olduğu kadar bütçeye de dosttur.

Baskılı Atlet Poşet

Firmamız üretimi atlet tipi nonwoven poşetler, organik malzeme içermektedir. Özelleştirilebilir ürünlerdir, istenilen baskı tekniğinde tasarımlar uygulanabilir. Baskılı poşet seçeneklerine ek baskısız ürünler de bulunmaktadır.

Baskılı poşetlerin pek çok avantajı da bulunmaktadır. Bu ürünler plastik poşetlere kıyasla dayanıklıdır. Kolayca yırtılmazlar ve birden fazla kez kullanılabilirler. Bu nedenle işletmenizin ya da organizasyonunuzun tanıtımı için de oldukça kullanışlı ürünlerdir. Baskı, bir slogan, iletişim ve adres bilgisi ile logo içerebilir.

Ayrıca bu tür bez poşetler, bazı butik işletmeler için oldukça iyi bir satış malzemesi olabilir. Toptan olarak uygun fiyata alınacak bez poşet ya da çantaların üzerlerine özgün tasarımlar işlenerek satışı yapılabilir ve bir gelir elde edilebilir. Bu poşetler isteğe göre büyük ya da küçük hacimli olabilir.

Kumaş poşetlerimizin baskısında geleneksel kök boyaları ya da su bazlı boyalar gibi sağlığa bir zararı olmadığı tespit edilen boyalar tercih edilmektedir. Firmamız ürünleri, bu açıdan bakıldığında gönül rahatlığıyla tercih edilebilir durumdadır.

Atlet Poşet Toptan

Bu poşetlerin toptan satışı, avantajlı fiyat seçeneklerini de beraberinde getirmektedir. Mag Çanta olarak her türlü bez çanta/poşet siparişlerinizde farklı seçeneklerinde toptan satışlar gerçekleştirmekteyiz.

Poşetler, baskılı veya baskısız olabilir. Nonwoven kumaş kullanarak ürettiğimiz bu poşetlerin, plastik poşetlere kıyasla pek çok avantajı bulunmaktadır. Bunların bir kısmına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

  • Plastik poşetler gibi tek kullanımlık olmak üzere üretilmemiştir. Dolayısıyla daha uzun ömürlü, dayanıklı ürünlerdir.
  • Farklı renk seçeneklerinde olabilmektedir. Böylece kıyafetlerle hoş bir uyum sağlayabilir.
  • Daha çok market ürünlerinin taşınması için tercih edilse de defalarca kullanılabileceğinden, içerisinde gözlük, kitap, kalem, defter, cüzdan gibi eşyalar da taşınabilir. Böylece poşet üzerinde eğer firmanın sloganı veya tanıtımı varsa daha uzun süreli bir reklam olanağı sağlanmış olur.

Avantajlı toptan poşet fiyatları hakkında bilgi almak ve sorularınızı iletmek için web sayfamızda yer alan iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Atlet Poşet Ankara

Ambalaj ürünleri, sahip oldukları özellikler nedeniyle birçok amaca uygundur. Ev, ofis, sokak gibi pek çok ortamda kullanılabilen bu ürünler hayata pratiklik katar. İçinde yer alan eşyaları darbelere karşı da bir ölçüde koruyabilen bez çantalar/poşetler oldukça işlevseldir.

Peki bu poşetler hangi işletmeler tarafından kullanılabilir? Aslında herhangi bir sektör kısıtlaması yoktur. Dileyen her firma poşetleri tercih edebilir. Market, kasap, fırın, manav, pastane, restoran, hırdavatçı, elektrikçi dükkanları gibi pek çok alanda kullanılabilirler.

Atlet tipi bez market ve alışveriş çantalarımız standart olarak 50 gsm nonwoven bez kumaş kullanılarak üretilmektedir. Birleştirme ultrasonik kaynak ile yapılmaktadır. Bu poşetler, örme veya dokuma işlemi olmaksızın liflerin iç içe bağlanmasıyla üretilir. İstenen ebat ve malzeme seçeneklerinde üretilebildiğinden fuar promosyon çantası/poşeti, eczane çantası ve genel taşıma çantası olarak kullanılabilmektedir.

Poşet fiyatları, taşıma kapasitesine, üretiminde kullanılan malzemeye, baskılı olup olmamasına ve kullanılan baskı tekniğine göre değişebilmektedir. 1 kg poşet kaç TL? Ya da poşet ücreti ne kadar? Benzeri sorularınız için bizimle iletişime geçebilir ve sipariş talebinde bulunabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilecek
Diğer Yazılar
Size nasıl yardımcı
olabiliriz?

Üretimlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgilendirme almak için lütfen Mag Çanta iletişim kanallarından bizimle iletişime geçiniz.